Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss

Vi utvecklar dina idéer

Från att hålla igång tågtrafiken i Sverige till att se till att alla entusiaster har en enhetlig och lättillgänglig plattform att mötas i. Oavsett vad våra kunder har för utmaning så är vi en del av lösningen. Med våra duktiga systemutvecklare, Scrum Masters, projektledare och lösningsarkitekter levererar vi kreativa och nytänkande lösningar.

Via en nulägesanalys eller idéworkshop kan vi identifiera era digitala behov, där vi sedan kan starta projekt tillsammans för att förverkliga era idéer. Vi erbjuder både hela projektåtaganden och expertkompetens inom alla relevanta tekniker på marknaden samt teknisk projektledning och agila coacher. Vi tar ansvar för projektet från start till slut och erbjuder även förvaltning av slutprodukten och era övriga system.

Cases

Riksbanken

Dynabyte är en viktig del av Riksbankens ICC där vi tar fram processer och standarder för att skapa en stabil integrationsplattform.

Tele2

Tele2 är en av Sveriges största operatörer och man arbetar i snabbt tempo och med höga krav - precis den miljö som vi trivs i! Under flera år har Dynabytes konsulter varit en viktig del av utvecklingen av Tele2s och Comviqs interna system såväl som externa webbplatser.

Spotify

Dynabyte har ett spännande samarbete med Spotify där vi i agila projekt levererar konsulter som utvecklar verktyg för kundservice, intern administration och artist-relations. Mycket arbete görs enligt devops och med Python, JavaScript och PHP.

Postkodlotteriet

Dynabyte har haft ett långt samarbete med Svenska Postkodlotteriet där vi har bidragit med vår kompetens i några av Postkodlotteriets mest kritiska system. Våra konsulter arbetar med arkitektur, DevOps, Agila metoder och med utveckling inom både frontend och backend i system baserade på Micro Services.

Mattias Nyström

Head of Sales

070 412 76 62

Maila mig

Johan Tuvstedt

Sales

073 334 79 07

Maila mig

Anders Lentell

VD

073 334 79 01

Maila mig