2021-11-09

Därför trivs jag på Dynabyte

Samtal med Johan Svensson, Team Lead på Dynabyte

Hur kommer det sig att du jobbar på Dynabyte?

Jag började här eftersom jag direkt fick uppfattningen av att det var ett platt, professionellt och roligt bolag. Och detta visade sig stämma, säger Johan.

Jag känner att ingenting är omöjligt och att alla här har stora möjligheter att påverka. Detta uppskattar jag verkligen på en arbetsplats. 

Många av oss på Dynabyte är seniora och vi jobbar mycket med att lära av varandra. Det är en hjälpsam och öppen atmosfär som inkluderar alla.

Det finns en tanke bakom allt vi gör, fortsätter Johan, och alla är viktiga delar i ett stort professionellt team.

Att synas och att få göra skillnad

Johan menar att en av de stora fördelarna på Dynabyte är att det är en platt organisation med snabba beslutsvägar. Man känner sig aldrig som en i mängden, utan alla blir lyssnade på och kan vara med och bidra till bolagets utveckling.

Unik matchning av konsult och uppdrag

På Dynabyte har man fokus på att säkerställa en bra matchning mellan uppdrag och konsult och vi är noga med att säkerställa att våra konsulter får utvecklas när de är ute på uppdrag. Vi har en väl fungerande uppdragsbytesprocess som säkerställer att både kunder och konsulter är nöjda. Detta är unikt och känns som ett bra upplägg menar Johan.

Tillväxtresan är i gång

Dynabyte har en tydlig riktning – vi vill växa och bli större och fortsätta ta oss an spännande kundprojekt. Så är du en person som vill göra skillnad, trivs med konsultrollen och vill in i ett inkluderande och roligt företag? Då tycker jag att du skall göra mig sällskap, avslutar Johan.

Välkommen Peter!

Att vara konsult på Dynabyte – Miki berättar