Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss
Mattias
Webbutvecklare

Vad gör att du trivs så bra på Dynabyte?

Här får jag chansen att prova på många olika saker och tillsammans med alla kunniga kollegor både lär jag mig mycket och har väldigt roligt.

Hur gör du för att hålla dig uppdaterad inom nya tekniker?

Inom området där jag har mitt fokus, frontendutveckling, så händer det saker hela tiden. Det är väldigt spännande när det nästan varje vecka kommer något nytt att läsa om eller prova själv. För att hålla koll på detta så följer jag både de stora webbläsarnas officiella kanaler och andra bloggar med olika specifika inriktningar.

Vad samlar du på?

På senare tid har jag samlat på mig pussel av olika slag. Favoriten är Rubiks kub som jag ständigt försöker lösa lite snabbare, men alla typer av pussel där jag får lov att fundera och klura på en lösning är roliga.

Simin
Teamledare & integrationsarkitekt

Varför valde du Dynabyte?

Jag blev tipsad av några vänner som berättade att "Dynabyte är ett företag som tar hand om folk" och att "på Dynabyte har vi kul på jobbet". Därför jag bytte till Dynabyte och har aldrig ångrat mitt val. På Dynabyte är jag uppskattad för vem jag är och för vad jag gör. Jag får roliga, intressanta och utmanande arbetsuppgifter som får mig att vilja gå till jobbet på morgnarna.

Hur gör du för att hålla dig uppdaterad med nya tekniker?

Jag går på olika kompetensevent – både i och utanför Dynabyte. Jag diskuterar ofta med mina kollegor angående tekniska trender. Eftersom jag är förtjust i att läsa så kastar jag mig över varje artikel jag hittar om nya tekniker jag tycker är intressanta.

Varför gillar du att rita?

På jobbet är jag känd för att rita stökiga bilder – på tavlor eller på papper. Det hjälper mig att hitta kreativa lösningar samt att presentera mina idéer för andra. När jag inte jobbar ritar jag också - mest svartvita bilder med blyertspennor. Att rita får mig att känna mig lugn och glad!

Daniel
Systemutvecklare

Vad gör att du trivs så bra på Dynabyte?

Det är ett trevligt bolag med skön stämning. Även om vi är utspridda på olika uppdrag har vi en härlig gemenskap. Sedan jobbar det så många duktiga människor här att man själv hela tiden utvecklas genom att lära av varandra.

Vad är det bästa med din roll?

Som konsult och Head of Trainee kan jag använda det jag lär mig som konsult och direkt föra det vidare till trainees. Genom att ha haft blandade roller i uppdrag har jag en bra överblick vad man idag som konsult behöver. Största anledningen till att jag började på Dynabyte var just traineeprogrammet vilket gör det extra kul att få vara med nu och själv forma det för framtiden.

Vad gör du helst på fritiden?

Just nu är det ölbryggning som gäller. Från att ramlat in i IPA-träsket och sedan smakat igenom halva bolagets utbud var nästa steg att brygga själv. När första batchen blev bra var jag fast! Grymt kul att med ganska enkla medel kunna göra egen öl! Jag var nog också en av de första i Sverige som gjorde en ale på bara Sydafrikansk humle (direktimport!).

Hanna
Teamledare och Scrum Master

Vad gör att du trivs så bra hos Dynabyte?

På Dynabyte är det högt i tak. Vi har t.ex. idéforum där förbättringspunkter och nya idéer tas upp och ageras på där alla är delaktiga och kommer till tals. Det kan röra sig om allt ifrån vilka kryddor vi ska köpa till kontoret till hur vi ska ordna ännu bättre kompetensevent. Det händer mycket hela tiden, är det inte ett kvällsseminarium så är det en bokcirkel eller AW på gång! På hösten åker vi på härliga konferensresor till okända destinationer/platser runtom Europa. Det jag gillar allra mest med Dynabyte är alla duktiga och snälla kollegor som jag har väldigt roligt tillsammans med!

Vad är det bästa med din roll?

Som teamledare har jag ansvar för ett av teamen på Dynabyte, det är en varierande och otroligt utvecklande roll. Det kan handla om att svara på frågor om stort och smått, ha löne- och utvecklingssamtal så att mina teammedlemmar känner att de utvecklas både inom sitt tekniska område och som konsulter. Rollen innebär även att jag har stor möjlighet att påverka företaget i stort, exempelvis vid skapandet av nya roller vilket är jätteroligt!

Vem är du?

Sällskapssjuk och badrädd med positiv livssyn. Älskar allt som har med katter att göra och att fota. Har ett instagramkonto med över 500 bilder, varav många på favoritkatten Nisse, som bekräftar teorin.