Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss

Rasmus Kjellman är nominerad till Årets inspirerande ledarskap!

22 mars 2019

Vår VD Rasmus Kjellman har blivit nominerad till Great Place To Works utmärkelse Trust Star inom ”Årets inspirerande ledarskap”. Det är spännande att se vårt ledarskap uppmärksammas och vi är väldigt stolta över att Rasmus är nominerad.

Årets inspirerande ledarskap
"En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå" – Great Place To Work.

Det känns verkligen väldigt roligt att vara en av tre finalister till utmärkelsen ”Årets inspirerande ledarskap” av Great Place To Work! Vi har arbetat mycket med vårt ledarskap och organisation på Dynabyte de senaste åren. Vi har velat forma en nytänkande, engagerande och på många sätt annorlunda organisation. – Rasmus Kjellman.

Nyckeln till vårt ledarskap på Dynabyte ligger i handling och att omsätta organisatoriska klyschor som "transparens" och att vara en "platt organisation” till något verkligt, något konkret som betyder något.

På Dynabyte utgår vi från att du aldrig ska behöva be din chef om lov - kanske vill du ibland be om råd - men inte om lov. Vi har individuella budgetar för t.ex. kompetensutveckling och arbetsredskap som varje anställd styr själv över. Vi väljer själva vilka projekt och kunder vi engagerar oss i. Vi har en hög grad av transparens där t.ex. alla på Dynabyte alltid är välkomna att delta och ta beslut i företagsledningen. Det kan handla om beslut kring att tillsätta en ny chef i organisation - en chef som genom omröstning blir demokratiskt tillsatt av organisationen. På samma sätt röstar vi alla tillsammans kring vilka bolagsmål vi vill ha och hur vi ska prioritera dem. Som IT-konsulter uppskattar vi naturligtvis digitala verktyg och har dashboards med nyckeltal för alla bolagsfunktioner ständigt uppdaterade och tillgängliga för alla. Vi har även ett tillgängligt aktivitetsflöde där alla kan följa hur affärsmöjligheter utvecklar sig, betyg i kundnöjdhetsundersökningar, nya anställningar, anställdas födelsedagar, det vi publicerar i sociala medier samt mycket mer.

Vi har fantastiska människor på Dynabyte. Att vi alla gemensamt formar den bästa organisationen för högkvalificerade konsulter och medarbetare är både fantastiskt roligt och en stor konkurrensfördel för att nå både nya medarbetare och kunder! – Rasmus Kjellman

Vinnaren av Great Place To Work utmärkelse Trust Stars utses den 27 mars på den årliga Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan på Cirkus i Stockholm. Priset delas ut i tre kategorier: Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledarskap och Årets HR-personlighet.