Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss

Anders Lentell är ny VD för Dynabyte

12 april 2019

Dynabytes grundare kliver in i ledningsgruppen och Anders Lentell tar över VD-posten från och med april.

Efter tre år av fantastiskt strukturellt arbete av Rasmus Kjellman med fokus på ledarskap, transparens och medbestämmande så går Dynabyte in i en ny fas med en ny ledning. Grundarna Anders Lentell och Alexander Lidvall kliver in i ledningen på Dynabyte där Anders Lentell från och med nu tar över posten som VD. Tillsammans med ledningsgruppen bygger de vidare och ser ljust på framtiden.

- Det händer oerhört mycket, både i vårt närområde och på ett globalt plan, där IT är drivkraften. Att få vara en del av ett sådant innovativt företag inom det här området är fantastiskt roligt och spännande! Säger Anders Lentell, nytillträdd VD (till vänster i bild).