Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss

Vi är idag stolta över att berätta att vi blir en del av Qgroup!

15 september 2020

Dynabyte har varit ledande i den digitala utvecklingen i nästan två decennier, vi har alltid haft ett starkt fokus på att vara en bra arbetsplats och en värdeskapande leverantör av konsulter inom alla delar av system- och mjukvaruutveckling. Sen starten, 2001, har vi ständigt strävat efter att utvecklas och varit ett starkt inslag på Stockholms IT-scen.

Det är ett naturligt nästa steg att bli en del av något större där vi har en gemensam syn på att alltid vara nyfikna och ligga i framkant för att skapa den bästa kundupplevelsen och den mest utvecklande miljön för våra medarbetare.

Dagens IT-marknad ställer allt högre krav i en ständigt ökande takt och det rådande världsläget har accentuerat det ytterligare. I och med att Qgroup blir delägare i Dynabyte skapar vi den perfekta miljön för att fortsätta bygga Dynabyte och utveckla morgondagens konsultföretag. Dynabyte tillsammans med de övriga fantastiska bolagen som ingår i Qgroup är en perfekt plattform för att hjälpa våra kunder utveckla nya digitala möjligheter.

Dynabyte är ca 50 anställda och finns i huvudsak i Stockholm, som en del av Qgroup är vi nu närvarande i åtta länder med ca 500 anställda fördelat på 28 företag och täckning i stora delar av Sverige.

www.q.group
www.dynabyte.se