Från idé till lösning, skapa din digitala morgondag med oss

Nyfikenhet, ärlighet och uthållighet

Vi är alltid nyfikna och drivs av att göra skillnad för våra kunder, vi vill hitta nya vägar och nya möjligheter i allt vi gör.

I våra projekt är ärlighet och tydlighet en nyckelfaktor för att vi tillsammans med våra kunder ska utmana oss själva och varandra att se nya vägar.

Våra team av duktiga systemutvecklare, Scrum Masters, projektledare och lösningsarkitekter levererar kreativa och nytänkande lösningar och jobbar långsiktigt med våra kunder. Vi vet att de digitala förändringar som många av oss står inför kräver både ett engagemang och en uthållighet och vi är med våra kunder genom hela resan.

Genom kompetensutveckling, gemenskap och glädje skapar vi en kultur där vi alla får plats att utvecklas. Vi strävar efter en öppen och transparent kultur där alla känner sig delaktiga. För oss är det viktigt att alltid arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete på alla områden. Att vi har blivit utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser flera år i rad är ett kvitto på det arbete vi gör!

19
år har gått sedan vi startade 2001
60
engagerade och härliga Dynabytare jobbar här
30
procent av våra medarbetare är kvinnor
100
procent av Dynabyte är personalägt
Ledningsgruppen består av Anders Lentell, Mattias Nyström, Jenny Hellenberg, Alexander Lidvall och Karin Norman

”I över 20 år har jag varit med och drivit digital förändring. Att ständigt få utmana sig och hitta nya vägar i det digitala landskapet är en fantastisk förmån.

När vi för samman vår passion för teknik, programmering och innovation med våra kunders vilja att utvecklas växer vi och skapar värde tillsammans. Det händer så mycket omkring oss varje dag och att vara omgiven av människor som är med och driver den utvecklingen är den mest kreativa miljö man kan tänka sig. Vi utvecklar morgondagen idag!”

~ Anders Lentell, VD

Vi tror på att göra skillnad för framtiden och vi vill inspirera barn och ungdomar att börja programmera. Vi är därför stolt sponsor av Hello World och deras sommarläger och meetups, där unga digitala stjärnor tänds. Vi delar varje år sedan 2017 ut ett stipendium som ger en ung tjej eller icke-binär möjlighet att åka på sommarläger för att utveckla sitt intresse för just programmering!