2020-09-15

Vi är idag stolta över att berätta att vi blir en del av Qgroup!

Dynabyte har varit ledande i den digitala utvecklingen i nästan två decennier, vi har alltid haft ett starkt fokus på att vara en bra arbetsplats och en värdeskapande leverantör av konsulter inom alla delar av system- och mjukvaruutveckling. Sen starten, 2001, har vi ständigt strävat efter att utvecklas och varit ett starkt inslag på Stockholms IT-scen.
Det är ett naturligt nästa steg att bli en del av något större där vi har en gemensam syn på att alltid vara nyfikna och ligga i framkant för att skapa den bästa kundupplevelsen och den mest utvecklande miljön för våra medarbetare.
Dagens IT-marknad ställer allt högre krav i en ständigt ökande takt och det rådande världsläget har accentuerat det ytterligare. I och med att Qgroup blir delägare i Dynabyte skapar vi den perfekta miljön för att fortsätta bygga Dynabyte och utveckla morgondagens konsultföretag. Dynabyte tillsammans med de övriga fantastiska bolagen som ingår i Qgroup är en perfekt plattform för att hjälpa våra kunder utveckla nya digitala möjligheter.
Dynabyte är ca 50 anställda och finns i huvudsak i Stockholm, som en del av Qgroup är vi nu närvarande i åtta länder med ca 500 anställda fördelat på 28 företag och täckning i stora delar av Sverige.
Q-Group Dynabyte

Välkommen Christer!

Dynabyte TechTalk