2020-03-27

Vi letar efter dig!

Är du utvecklare inom t.ex. .NET, C#, Java, webb eller integration och vill börja något nytt? Då har du kommit rätt, för vi letar efter dig!

Systemutvecklare
I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta i ett av våra kundprojekt ute hos någon av våra kunder som alla ligger i teknisk framkant. Här får du möjlighet att utvecklas i din egen roll, påverka processer och vidareutveckla dig samtidigt som du får stöd och coachning. Vi satsar mycket på kompetensutveckling där du själv väljer vilka mål du vill satsa mot och hur du uppnår dem.

Det här är vi
Vi är ett härligt gäng på drygt 75 personer med kunskap inom systemutveckling, teknisk projektledning, arkitektur och integration. Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap genom seminarier, bokcirklar, tech talks och workshops! Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Detta gör vi genom att arbeta med individuell coachning och tät uppföljning av dina utvecklingsmål tillsammans med din teamledare. På Dynabyte är kompetensutveckling arbetstid och alla väljer fritt vilka aktiviteter man vill delta i.

På Dynabyte har vi ett nytänkande ledarskap, där transparens och delaktighet står i centrum. Hos oss har du möjlighet att direkt påverka organisationen och din vardag genom att vara delaktig i viktiga beslut. Varje vecka träffas ledningsforum, där du själv kan lägga fram förslag, diskutera och besluta i viktiga frågor för Dynabyte.

Våra uppdrag
Vi arbetar i team hos våra kunder och är kända för vara kompetenta, hjälpsamma och engagerade. Våra kunder har projekt som ligger i teknisk framkant och befinner sig bland annat inom bank, finans, utbildning, spel, e-handel och startups. På Dynabyte är du med och väljer vilka kundprojekt du vill arbeta med.

Vi har kul tillsammans!
Hos oss tillhör du ett team som är dina närmaste kollegor här. Ni ses bland annat för luncher, middagar och roliga teamevents. Vi firar in sommaren och julen med roliga fester och vi ses på roliga tema-afterworks. Om du gillar att röra på dig så har vi löpträningar och springer lopp, Korpen-spel i innebandy och testar sporter som klättring och annat kul. Tillhör brädspel, filmer, gaming eller mat och vin dina intressen så finns det likasinnade här. En gång i månaden har vi Dynaday, en dag när de som kan jobba remote gärna sitter på kontoret för att umgås med andra Dynabytare.

Vem är du?
Vi letar efter dig som gillar att arbeta i team och har kunskap samt några års erfarenhet inom något av våra områden – systemutveckling, teknisk projektledning, agile, arkitektur och integration. För att trivas hos oss ser vi gärna att du tycker om att lära dig nya saker och vill bestämma över din egen utveckling samt behärskar svenska i tal och skrift.

Känner du igen dig? Då är vi nyfikna på att veta mer om dig, dina intressen och värderingar!
Maila oss på hej@dynabyte.se så hör vi av oss!

Välkommen Fredrik!

Välkommen Christer!