dynabyters

Vi är dynabyte.

Utveckling pågår!

Vår historia.

Dynabyte har hjälpt företag med sin digitala utveckling sedan 2001. Grundarna Anders Lentell (VD) och Alexander Lidvall (CFO) är fortsatt aktivt engagerade i bolaget som idag vuxit till 30 medarbetare. Snart 20 år i branschen gör att vi ser den tekniska utvecklingen som en naturlig evolution snarare än en digital revolution. Ett tillstånd av ständig utveckling, snarare än en destination att nå. Med andra ord: utveckling pågår! Det är så vår historia, vår vardag och vår gemensamma framtid hänger ihop.

Sedan september 2020 är vi också en del av Qgroup. Fortsättning följer.


Några dynabytare

Konsult & Team Lead

Johan

d

Den mänskliga koden: Aktiv och social person som alltid har något på gång. Älskar att träna och konsumera musik, gärna genom att gå på spelningar. Drivs av mötet med andra personer som är en av de största drivkrafterna som konsult inom projektledning där nätverket av nya relationer växt genom åren.

Den sociala koden: Gillar att bli utmanad och att skapa tydlig och klar kommunikation, vilket är nyckeln till ett lyckat samarbete och resultat i ett projekt. Har alltid en vision om att allt kan effektiviseras och har som mål på att fånga upp det som kan förbättras. Förändring är ett naturligt moment i mitt arbete, att testa och utvärdera. Alltid mån om att mitt team har det som behövs både på individ- och teamnivå. Uppskattar transparens då det underlättar vägen till ett lyckat projekt.

Den digitala koden: Har alltid brunnit för arbeta med projekt och team som skapar värde inom olika verksamheter utifrån dess behov. Trivs bäst med att komma till kund där det kan vara rörigt, med målet att sätta en fungerande process med de ramverk som passar både team och verksamhet. Speciellt intresserad av agila metoder framför traditionell projektledning. Förkovrar mig gärna i litteratur och kurser inom agila metoder för att få ideer även om bästa sättet är att ta mig sig lärdomar från projekt genom åren.

#Projektledning

Konsult

Victor

y

Den mänskliga koden: Jag är en positiv, driven och utåtriktad person som strävar efter att ta fram det bästa i både mig själv och andra.

Den sociala koden: Jag är en skicklig kommunikatör och frodas i en miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt och tydligt mål.

Den digitala koden: Jag älskar problemlösning – i alla dess former! Helst jobbar jag fullstack med tyngd mot backend. Kompetensutveckling är viktigt för mig och just nu förkovrar jag mig inom Python och Machine Learning.

#C# #React #SQL

Konsult

Niklas

n

Den mänskliga koden: På min färd in mot medelåldern upptäcker jag glädjen och engagemanget med min familj. Framförallt mina två söner och sambo. Genom åren har jag märkt att jag tenderar att nörda ned mig i diverse saker, som löpning, gitarr och ölbryggning.

Den sociala koden: På jobbet uppskattar jag en öppen och kreativ miljö där teamet hjälper varandra att utvecklas. Jag trivs bäst med tydliga mål som jag gärna hjälper till att definiera samt uppfylla. Att börja ur kundens/användarens perspektiv är något jag mer och mer ser värdet och glädjen i.

Den digitala koden: I rollen som utvecklare älskar jag att förstå grundläggande datalogiska problem på djupet, samt välja rätt verktyg för att lösa det. I rollen som tech lead har jag insett betydelsen av ett väl fungerande workflow samt i verksamheten väl förankrad systemdesign.

#C# #Fullstack #Techlead

Just nu: vi rekryterar!